Amelandscanner.nl
Maak hier onder uw keuze Windows XP
of Windows8 Firefox Iphone of Tablet
i.v.m het steeds vaker niet meer ondersteunen van Windows XP-Explorer en de mediaplayer heeft u hier de mogelijkheid een keuze te maken voor Windows 8, Firefox Iphone of Tablet.<BR>Google Chroom ondersteunt ook sinds 1 september 2015 de audioplayer niet meer.
Hiervoor in het plaats zijn er HTML5 audioplayers op de site geplaatst. Groot voordeel van deze players is dat ze ook kunnen worden geopend in mobiele apparaten zoals Smartphones en Tablets zonder dat hier een speciale app voor nodig is. Zo kunt u gewoon Terschellingscanner openen op uw mobiele apparaat en meeluisteren met de Live Scanner streams terwijl u de site bezoekt. Andere grote voordelen zijn dat we meer luisteraars kunnen herbergen (max. 100 per stream), dat de geluidskwaliteit verbeterd is (40kbps) en dat wij meer inzicht hebben het gebruik van de streams (d.m.v. statistieken).
Hier kunt u gewoon de oude Windows mediaplayer beluisteren.

Omdat het ondoenlijk is 2.854 webpagina's om te bouwen, kunt u deze in de Windows XP versie openen. Wij zullen een aantal belangrijke sites in de loop vd tijd ombouwen
tellerteller
ga naar Facebook Ameland
Ga naar Facebook Vuurtoren
Ga naar Player voor Tablet
ga naar Facebook Ameland
ga naar Facebook Vuurtoren
Windows XP
Win8 Firefox Iphone Tablet
ga naar alleen de player
Heeft u vragen mail ons